10 propostes per gaudir del cap de setmana

Activitats per a tots els gustos i edats arreu de Catalunya

Arriba un nou cap de setmana, el primer del mes de maig, i les activitats es multipliquen arreu de Catalunya per gaudir del temps lliure en família o amb amics. Una multitud de propostes de les quals en destaquem algunes, tot i que no deixeu de consultar les agendes dels diferents municipis!

Aquest cap de setmana, del 2 al 4 de maig, se celebra FirOcasió a Mataró, una fira de comerç en què les botigues de la ciutat ofereixen qualsevol producte no alimentari que tinguin en estoc. Mentrestant, fins al dia 5 hi ha Fira Tenes a Lliçà d'Amunt, una fira que té l'objectiu de promocionar l'entorn natural, agrícola, turístic i industrial de la vila, i que es complementa amb diverses activitats culturals.

I per als apassionats de la màgia, aquest cap de setmana se celebra Una Tona de Màgia, el Festival Internacional de Màgia de Tona. Durant el festival es programen diversos actes a diferents espais del poble. Cada espectacle pretén donar a conèixer les diverses maneres d'entendre la màgia i d'executar-la.

Una tona de màgia.

Una tona de màgia.

Mentrestant, el cap de setmana tindrà lloc la Fira de Pagès i Artesania a Maçanet de la Selva, amb diferents activitats per a tota la família. I, entre altres fires, també és el torn de la Fira Modernista del Penedès a l'Arboç, que enguany té el món del motor i el teatre d'època al carrer emmarcats en el modernisme com a eixos temàtics centrals. I també té lloc aquests dies el Mercat Medieval a Palau-solità i Plegamans, amb espectacles, torneig amb cavalls, visites guiades al Castell de Plegamans i molt més!

D'altra banda, Sant Cugat del Vallès ofereix dues propostes durant el cap de setmana. D'una banda, els Diables organitzen una nova edició de l'Encabronada, la festa del foc per excel·lència de la ciutat, amb correfoc de bèsties, fira d'artesania, concurs de percussió, música i molt més. Paral·lelament, se celebra el Sant Cugat Fantàstic, el festival internacional de cinema fantàstic i de terror, amb múltiples projeccions, xerrades i activitats familiars.

 
Tossa font de llum.

Tossa font de llum.

Finalment, fins al 5 de maig s'està celebrant la Fira de Primavera de Martorell. El programa inclou actes per a tots els públics: fires d'artesania, comercial, del motor, fira del bestiar, jornades de portes obertes, exposicions, concerts, i molt més. També durant aquests dies, i fins al dia 18 d'aquest mes, Tossa de Mar presenta "Tossa Font de Llum", un innovador espectacle lumínic a les muralles. Es tracta d'una projecció que reviu la història i l'origen de la vila a través d'un mapping amb espectaculars efectes de llum i so a les muralles.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?