10 propostes per gaudir del cap de setmana

Sense sortir de Catalunya, tens activitats per a tots els gustos

Ja tenim aquí el segon cap de setmana del mes de novembre, i Catalunya es torna a omplir d'activitats perquè pugueu gaudir del temps lliure.

En destaquem deu, però n'hi ha moltíssimes més que, com sempre, podeu trobar a les diferents agendes municipals.

Festa del Vi Novell de les Cabanyes

Festa del Vi Novell de les Cabanyes

Parlem de gastronomia

Els amants de la gastronomia local, teniu diferents cites aquest cap de setmana. Entre elles, fins al diumenge, dia 12, podeu gaudir del Calamarenys, les Jornades Gastronòmiques del Calamar d'Arenys de Mar, i fins al 26 del mateix mes, A la tardor, Platillos! Ruta Gastronòmica a l'Hospitalet de Llobregat.

Ja fins al desembre, podeu gaudir de les Jornades Gastronòmiques Es Niu a Palafrugell, fins al dia 10, i fins al dia 17, de la Mostra gastronòmica de les Garrigues.

A més, del 10 al 12 de novembre, no us perdeu la Festa del Vi Novell de les Cabanyes.

Festa de la Cassola de la Vinya a la Torre de Claramunt FOTO Gremi d'Hostaleria i Turisme de l'Anoia

Festa de la Cassola de la Vinya a la Torre de Claramunt FOTO Gremi d'Hostaleria i Turisme de l'Anoia

Fires i festes

Un cap de setmana més, de fires i festes n'hi ha per a tots els gustos. Comencem parlant de la FUNIFIRA - Maquetisme, modelisme i lleure ferroviari, Gastronomia i vins/caves de Gelida, que se celebra del 10 al 12 de novembre, i on podreu gaudir de diferents espais complementaris com el del transport sostenible, el de la gastronomia local i vins i caves del Penedès, expositors de maquetisme i modelisme, trobada Lego de Gelida, i molt més.

També aquest cap de setmana és el torn de Lluèrnia, el Festival del Foc i de la Llum a Olot, que té la voluntat de visualitzar la relació de la ciutat d'Olot i el seu entorn, amb el foc dels volcans i com aquest origen ha anat transformant, no només l'orografia i el paisatge, sinó el mateix caràcter i la cultura de la gent de la Garrotxa.

Fira de la Muntanya a Vic FOTO Vicfires

Fira de la Muntanya a Vic FOTO Vicfires

També el cap de setmana la Fira de la Muntanya s'instal·larà de nou a Vic al Recinte Firal El Sucre, on les persones amants de la natura, l'esquí, l'esport de muntanya i la cultura muntanyenca trobaran tot allò que necessiten, a més de xerrades, taules rodones, presentacions de llibres, contacontes i molt més!

Mentrestant, del 9 al 12 de novembre, torna la fira de referència dels productors de la ratafia a Santa Coloma de Farners, on podràs gaudir de les novetats i de les produccions exclusives i úniques d'aquest licor.

I ja per acabar les recomanacions d'aquesta setmana, diumenge, dia 12, no us perdeu la Festa de la Cassola de la Vinya a la Torre de Claramunt on, a més de cuinar-se una gran Cassola de Vinya amb foc de llenya, hi haurà un mercat del rabasser, hi haurà un mercat del rabasser, degustacions, i molt més.

 
Destaquem