10 activitats per gaudir del cap de setmana

La celebració de Sant Antoni, i les propostes gastronòmiques centren les activitats a Catalunya

Arriba un nou cap de setmana i, a més de fred, arreu de Catalunya hi ha previstes activitats per gaudir del temps lliure. Tot seguit, en destaquem deu, però n'hi ha moltes més que podeu trobar a les diferents agendes municipals.

Mostra Internacional de Pastisseria a Sant Vicenç dels Horts

Mostra Internacional de Pastisseria a Sant Vicenç dels Horts

Fires i mostres

Aquest cap de setmana hi ha diferents fires i festes arreu de Catalunya. Per exemple, del 20 al 23 de gener se celebra la Mostra Internacional de Pastisseria a Sant Vicenç dels Horts, que enguany arriba a la 6a edició. Durant els tres dies, pastissers d'arreu del món faran demostracions en directe de receptes increïbles.

Una mostra que s'emmarca en la 39a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts, la Festa Major d'Hivern del municipi, amb oci i cultura a dojo.

D'altra banda, del 20 al 22 se celebra la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues a les Borges Blanques, amb més de 150 expositors, i els dies 21 i 22, la Fira de la Tòfona a Vilanova de Prades, amb showcooking, maridatges, productes km0, concurs de gossos tofoners, i molt més.

Tres Tombs de Barcelona

Tres Tombs de Barcelona

Celebracions de Sant Antoni

El dimarts, 17 de gener, se celebrava la festivitat de Sant Antoni Abat, patró dels animals, i molts municipis d'arreu de Catalunya organitzen diverses activitats aquest cap de setmana en honor seu. Entre altres, des del dia 17 i fins al 22 de gener, se celebren les Festes de Sant Antoni d'Ascó, i els dies 21 i 22 té lloc la tradicional La Corrida de Puig-reig, una festa gira al voltant del món dels cavalls, els carros, l'embotit i els productes elaborats del porc.

Dissabte, dia 21, és el torn dels Tres Tombs de Barcelona, i diumenge és el torn dels Tres Tombs a Vilafranca del Penedès, els Tres Tombs d'Igualada, o els Tres Tombs de Sant Cugat del Vallès, entre molts altres.

Més informació
 
Destaquem