Gaudeix d'un espai únic a les noves sales de Gallery Hotel

L'espai ofereix un estil únic i personal per a les seves reunions de feina

Al cèntric carrer de Rosselló a Barcelona, Gallery Hotel ha reobert les seves portes per oferir al visitant un espai únic i renovat que garanteix el confort del visitant en un entorn únic i personal. I és que l'any 2015 el grup hoteler apostava per la renovació dels seus espais, amb l'objectiu de consolidar la seva categoria de quatre estrelles superior, alhora que feia una clara aposta per la restauració, creant espais gastronòmics únics, basant la seva cuina amb la cuina d'autor, conjugada amb la cocteleria més exquisida.

D'aquesta manera, aquest 2019 ha finalitzat la segona fase de reformes de l'establiment, que reobria les seves portes durant la celebració del Mobile World Congres. L'hotel ofereix ara una renovada entrada principal, amb el vestíbul i l'escala principal, i unes noves sales de reunions que no deixen indiferent.

 
Les noves sales del Gallery Hotel s'adapten a les seves necessitats.

Les noves sales del Gallery Hotel s'adapten a les seves necessitats.

Així, ja es pot gaudir al Gallery Hotel d'unes sales amb un look i mobiliari completament renovats, que han estat dissenyades per esdevenir un espai perfecte per a reunions i esdeveniments corporatius. Unes sales càlides i confortables, amb un estil únic i personal que compten amb tots els detalls per garantir que la seva estada sigui un èxit.

 

Tot plegat sense oblidar el nou restaurant de l'equipament, el Sintonia. Un espai gastronòmic on gaudir de la millor cuina de producte i d'autor. Fet pel qual, juntament amb el seu emplaçament privilegiat al cor de la capital catalana, Gallery Hotel també esdevé el marc ideal per a organitzar esdeveniments privats que vulgui ser emmarcats en un espai únic a Barcelona.

Cuina de producte i d'autor al Sintonia. FOTO: Cedida

Cuina de producte i d'autor al Sintonia. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?