21 de setembre: Seria l'aniversari de Carles Sabater

Qui va ser la veu de Sau avui faria 60 anys

Una de les veus més estimades del rock català, que s'apagava l'any 1999, naixia a la ciutat de Barcelona, el 21 de setembre de 1962. Parlem de Carles Sabater, qui va ser la veu de l'emblemàtic grup català Sau, al costat de Pep Sala.

Sabater va dedicar la seva vida a l'art, principalment a la música i el teatre. Musicalment, més enllà dels treballs i gires amb Sau, va col·laborar amb altres artistes. En cinema, va formar part de produccions com GaudíEscrit als estelsLa febre d'or, o La Monyos, entre altres.

En televisió, el vam veure a sèries com Vida privadaI ara què, Xènia?, o Sitges. I en teatre va formar part del repartiment de Romeu i JulietaCyrano de Bergerac o L'auca del senyor Esteve, entre altres. També el vam poder veure en musicals, el més recordat dels quals és Els Pirates, de Dagoll Dagom.

Sabater va morir de mort sobtada per una parada cardiorespiratòria durant el primer concert de la gira XII del grup Sau a Vilafranca del Penedès, el 13 de febrer de 1999.

Després de la seva mort, fou homenatjat el 28 d'abril de 1999 amb un concert multitudinari al Palau Sant Jordi que va organitzar Pep Sala.

 
Destaquem