Suquet de rap amb patates

Catalunyamagrada.cat

 

El suquet de peix és un plat senzill però nutritiu que elaboraven en origen els pescadors en arribar a casa després de la feina amb els peixos que havien quedat malmesos i no podrien vendre. Un bon plat per entrar en calor quan el fred es fa sentir!

 

INGREDIENTS

 

800 g de rap net i tallat

400 g de patates

4 alls pelats

3 branques de julivert

50 g d'avellanes

200 g tomàquets nets i ratllats

brou de peix

2 llesques de pa torrat

 

Rap
Rap | Cedida

 

PREPARACIÓ

 

Preparar una picada amb els alls, el julivert, les avellanes i el pa.

Posar la picada en una cassola amb una mica d'oli, i coeu durant dos minuts.

Afegir el tomàquet ratllat i deixar coure deu minuts.

Posar les patates a trossos petits i remenar-ho tot fins que agafi color.

Quan les patates estiguin daurades, afegir el brou de peix.

Quan les patates estiguin gairebé cuites, afegir el rap a trossos.

Deixar-ho coure 5 minuts més.

Servir-ho calent.

 
Destaquem