Fem pastís de préssec i ametlles amb els infants

Gaudir de la cuina en família és una bona opció per passar el temps a casa

Aquests dies de restriccions per la pandèmia, són molts els que opten per fer de la cuina un espai d'oci que els permet no solament gaudir de boníssims plats casolans, sinó també passar una bona estona en família.

Avui us proposem fer unes boníssimes postres en família, un pastís de préssec i ametlles.

INGREDIENTS:

Per fer la massa:

  • 250 grams de farina
  • 50 grams de sucre
  • 125 grams de mantega
  • 1 ou

Per al farcit:

 
  • 250 grams d'ametlla en pols
  • 75 grams de farina
  • 250 grams de sucre de llustre
  • 250 grams de mantega
  • 4 ous
  • 500 grams de préssecs en almívar
  • 30 grams d'ametlla en làmines

ELABORACIÓ:

  • Comencem preparant la massa barrejant la farina i la mantega amb les mans.
  • Quan la massa sigui homogènia, afegim el sucre i l'ou batut, i ho barregem molt bé.
  • Enfarinem una superfície plana i estirem la massa per posar-la després dins d'un motlle de forn, prèviament untat amb mantega i enfarinat.
  • Ara, preparem al farcit.
  • Barregem en un bol la mantega amb el sucre i els ous.
  • Afegim l'ametlla en pols i la farina, i barregem.
  • Afegim la pasta resultant a la massa que tenim en el motlle.
  • A sobre, afegim el préssec tallat a trossets i les làmines d'ametlla.
  • I solament falta enfornar. 30 minuts a 180 graus.

Quan s'hagi refredat, ja el podeu gaudir!

 
Destaquem