Fem un pastís boníssim amb remolatxa per postres

Una recepta molt senzilla en la qual els infants us poden ajudar

Seguim passant estones a la cuina en família per gaudir no solament del temps plegats, sinó també del resultat de les nostres creacions. Aprofitant el moment de l'any, avui us proposem fer unes postres boníssimes que us sorprendran: un pastís de remolatxa i formatge. Som-hi!

INGREDIENTS:

  • 200 grams de galetes
  • 100 grams de mantega
  • 75 grams de pipes
  • 15 grams de mel
  • 250 grams de formatge mascarpone
  • 150 grams de remolatxa cuita
  • 75 grams de farina d'ametlla
  • 125 grams de sucre
  • 4 ous
  • Ratlladura de llimona
  • Canyella en pols

ELABORACIÓ:

  • En un vol, triturem les gales i les pipes.
  • Afegim la mantega fosa i la mel, i ho barregem fins a tenir una pasta homogènia.
  • Estirem la massa en un motlle de pastís de la forma que més ens agradi, cobrint la base i les parets.
  • Coem la massa 15 minuts al forn a 170 graus.
  • En un vol, posem tots els ingredients del farcit: la remolatxa, el formatge, la farina d'ametlla, el sucre, els ous, la ratlladura de llimona i canyella en pols.
  • Ho triturem tot amb el túrmix i aboquem el resultat dins el motlle sobre la massa ja cuita.
  • Ho posem al forn a 170 graus i ho deixem coure mitja hora.

Passat aquest temps, ja estarà llest per gaudir-ne!

 
Destaquem