Tres gelats per fer a casa amb els infants i combatre la calor

Amb les altes temperatures, ve de gust preparar gelats per refrescar-se

És estiu, fa molta calor arreu de Catalunya, i ve de gust gaudir de postres refrescants per suportar millor les altes temperatures d'aquests dies. És per això que, si passeu el dia a casa, us proposem preparar gelats casolans en família. No solament gaudireu d'una estona plegats, sinó que tindreu la recompensa d'unes postres boníssimes per combatre la calor!

Gelat de plàtan i gerds

Ingredients:

  • Dos plàtans madurs
  • Gerds

Elaboració:

  • Pela el plàtan i aixafa'l amb una forquilla fins que aconsegueixis una textura sense grumolls.
  • Posa la barreja en un motlle per a gelats, afegeix gerds frescos sencers o a meitats.
  • Congela. Quan ho vulguis menjar, treu-los del motlle.

Gelat de préssec amb iogurt

Ingredients:

 
  • Dos préssecs
  • Un iogurt natural o ensucrat

Elaboració:

  • Pela i talla els préssecs quan estiguin en el seu grau òptim de maduració.
  • Posa'ls a la batedora i tritura juntament amb el iogurt.
  • Aboca la barreja en recipient que es pugui tapar i congela, cada 30 minuts durant les pròximes tres hores barreja amb una forquilla perquè no quedi cristal·litzat, sinó una textura cremosa.
  • Quan ho vulguis consumir, posa la barreja a la batedora i tritura de nou així quedarà més cremós.

Gelat bicolor de maduixes i kiwi

Ingredients:

  • Dos kiwis
  • Maduixes

Elaboració:

  • Triturem les maduixes netes fins que quedin com un puré i fem la mateixa operació amb els kiwis.
  • Posem la maduixa triturada en un motlle de gelat i com la textura és densa podrem posar a continuació el puré de kiwi.
  • Ho posarem en el congelador i una vegada congeli obtindrem un gelat bicolor.
 
Destaquem