És estiu, fa molta calor arreu de Catalunya, i ve de gust gaudir de postres refrescants per suportar millor les altes temperatures d'aquests dies. És per això que, si passeu el dia a casa, us proposem preparar gelats casolans en família. No solament gaudireu d'una estona plegats, sinó que tindreu la recompensa d'unes postres boníssimes per combatre la calor!
Gelat de plàtan i gerds
Ingredients:
- Dos plàtans madurs
 - Gerds
 
Elaboració:
- Pela el plàtan i aixafa'l amb una forquilla fins que aconsegueixis una textura sense grumolls.
 - Posa la barreja en un motlle per a gelats, afegeix gerds frescos sencers o a meitats.
 - Congela. Quan ho vulguis menjar, treu-los del motlle.
 
Gelat de préssec amb iogurt
Ingredients:
- Dos préssecs
 - Un iogurt natural o ensucrat
 
Elaboració:
- Pela i talla els préssecs quan estiguin en el seu grau òptim de maduració.
 - Posa'ls a la batedora i tritura juntament amb el iogurt.
 - Aboca la barreja en recipient que es pugui tapar i congela, cada 30 minuts durant les pròximes tres hores barreja amb una forquilla perquè no quedi cristal·litzat, sinó una textura cremosa.
 - Quan ho vulguis consumir, posa la barreja a la batedora i tritura de nou així quedarà més cremós.
 
Gelat bicolor de maduixes i kiwi
Ingredients:
- Dos kiwis
 - Maduixes
 
Elaboració:
- Triturem les maduixes netes fins que quedin com un puré i fem la mateixa operació amb els kiwis.
 - Posem la maduixa triturada en un motlle de gelat i com la textura és densa podrem posar a continuació el puré de kiwi.
 - Ho posarem en el congelador i una vegada congeli obtindrem un gelat bicolor.
 
            
Subscriu-te al butlletí
       Facebook
       Twitter
       Instagram
       YouTube
       Telegram