Viu un espectacle únic amb els cotxes d'època com a protagonistes

Arriba la 61a edició del Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges

Aquest cap de setmana arriba una de les cites més importants per als amants dels cotxes d'època a Catalunya. I és que del 16 al 18 de març se celebra la 61a edició del Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges.

D'aquesta manera, i com passa des del 1959, Barcelona i Sitges estaran unides per la caravana de vehicles històrics -cotxes produïts fins a 1928 i motos fins a 1938-. Una trobada que començarà a la plaça Sant Jaume de la Ciutat Comtal i finalitzaran el seu recorregut a la plaça de la Fragata de la reconeguda localitat costanera. Un espectacle únic no tan sols pel seu caràcter competitiu sinó també per l'espectacularitat dels cotxes participants.

Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats vinculades al món del motor, entre altres, en ambdós municipis, com ara l'exposició al Centre Comercial L'illa Diagonal a Barcelona, o la concentració de Citroëns Mehari i 2CV davant l'Hotel ME Terramar a Sitges.

Ja diumenge, a les 10.30 hores, arrencarà el Ral·li Barcelona Sitges 2019. La caravana seguirà el següent recorregut:

Des de Barcelona: Pl. Sant Jaume, c / Ferran, Rambles, Pl. Catalunya, Ronda Universitat, Ronda Sant Antoni, Sepúlveda, Paral·lel, Plaça Espanya, Gran Via, c / Badal, Constitució (l'Hospitalet de Llobregat), Santa Eulàlia, Enric Prat de la Riba, c / Barcelona, carretera de l'Hospitalet, Av de la Fama, c / Tirso de Molina, Av Baix Llobregat (Cornellà de Llobregat) entroncament Amb la c-245, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels, passa a C-246, Costes de Garraf, arribada al Port de Sitges-Aiguadolç, aproximadament a les 12.00 hores.

Un cop a Sitges hi ha previstes diferents activitats, des de concerts, fins a concursos. Consulteu el programa d'activitats!

 
Destaquem