Viu el Tradicionàrius, el Festival Internacional de Folk

El festival musical arrencava el 10 de gener i s'estendrà fins al pròxim 3 d'abril amb propostes ben variades

El divendres, 10 de gener de 2020, engegava la 33a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius. Una cita musical indispensable que s'allargarà fins al 3 d'abril amb més de 70 propostes de música d'arrel, espectacles sense etiquetes, íntims, de nova creació i d'herència multidisciplinaris i innovadors.

El concert inaugural del festival, celebrat el 10 de gener, va estar dedicat a l'acordionista basc Kepa Junkera. El gruix de la programació del Tradicionàrius 2020 seran la presentació de discos i nous espectacles dels 49 grups i artistes programats en més de 70 activitats. Un total de 14 treballs discogràfics acabats de sortir del forn (Joana Gomila i Laia Vallès, Marala, La Marta Rius, Xabier Díaz & Adufeiras de Salitre, Os Chotos, La Coixinera...) i 11 espectacles (Quico el Célio, el Noi i El Mut de Ferreries, Sis Veus, Quartet Brossa, Cor País Meu) seran els encarregats d'amenitzar les nits de dijous, divendres i dissabtes fins al 3 d'abril.

 

Una de les novetats d'enguany, són les dues propostes d'espectacles per a tots els públics durant el mes de febrer. Així, es podrà gaudir de la presentació del disc de NEWCAT, Bestiari, un espectacle amb poemes de Josep Carner i música original de Joan Díaz; i de la proposta Bon dia i bon sol de la Cia. de teatre Dani Caracola amb un un viatge musical per les cançons més emblemàtiques d'en Xesco Boix.

El Tradicionàrius

El Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.) es va crear l'any 1993 a partir de la iniciativa de l'Associació Cultural TRAM (formada per músics i persones interessades en la promoció de la música i la cultura tradicional catalana) i de la proposta de l'Ajuntament de Barcelona per assumir la gestió d'un dels centres cívics de la xarxa pública de la ciutat.

 

El C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius és un equipament públic de l'Ajuntament de Barcelona gestionat per l'Associació Cultural TRAM mitjançant un conveni el Districte de Gràcia.

Consulteu la programació completa.

 
Destaquem