Tot a punt per a la FIM Vila-seca

La fira de Música Emergent i Familiar se celebrarà del 6 al 8 de maig

Ja està tot a punt per a una nova edició de la fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca. I és que la FiM torna aquest 2022 recuperant la presencialitat i el directe, amb la voluntat de consolidar-se com un mercat dedicat a la música emergent i als espectacles per a tots els públics. Així, entre el 6 i el 8 de maig es podrà gaudir de 37 propostes musicals.

La programació de música emergent de l'edició 2022 la conformen Alba Morena, Angeladorrrm, Ariox i Galgo Lento, Clara Gispert, Dan Peralbo, Doble & Hug Sound ft. Basement Band, Gáldrick, Grabu, Habla de mi en presente, Joan Claver Trio, Joana Dark, Km.0, Maio, Maria Hein, Maria Jaume, Pol Bordas, Raquel Herreros, Raquel Lúa, River Omelet, Sofía Gabanna, TWIN, Whale Trip i Xicu.

Pel que fa a les propostes per a tots els públics, aquestes seran les de Cascai Teatre i Girona Jazz Project, Cia Com Sona, Creixendo, De_paper, December Quintet, Ginestà, La Curiosa, La Tresca i la Verdesca, Lali Begood, Orchestra Fireluche, Orthemis Orchestra, The Tyets, Ual·la! i Veus - Cor Infantil Amics de la Unió, que completen la programació artística que suma fins a 37 bandes i companyies.

En total, hi haurà set escenaris pels quals desfilaran totes les propostes artístiques escollides per a aquesta edició. El Castell de Vila-seca tornarà a ser l'epicentre de la FiM, acollint gran part de l'activitat musical i professional. A banda d'aquest emplaçament patrimonial únic de la ciutat, també es podran veure i escoltar les diferents propostes artístiques a altres espais i equipaments, com ara el Parc de la Formiga, l'Auditori Josep Carreras, la sala Alcalde Josep Malapeira i el teatre El Centru. Com a novetat, enguany s'estrena un espai singular, el Magatzem Cal Perera, el darrer magatzem i trencadora d'avellanes en actiu de Vila-seca.

 

Enguany la FiM aspira a convocar fins a 350 professionals del sector musical. Però també al públic amant de la descoberta musical i a qui vulgui gaudir de la cultura en família. La programació està pensada artísticament i adaptada tècnicament perquè els públics menuts i els grans puguin compartir l'experiència.

Consulta la programació i tots els detalls a la pàgina web de la FiM.

 
Destaquem