Terrassa acull la primera edició del festival Límbic

Òmnium Cultural organitza el nou festival de creació contemporània itinerant i gratuït

Els dies 27 i 28 de maig Terrassa acollirà la primera edició del festival Límbic. Una nova cita cultural en català, organitzada per Òmnium Cultural, que esdevé el primer festival itinerant i gratuït de creació contemporània del país, i que omplirà els carrers de música, dansa, circ, humor, teatre, poesia, entre altres. L'objectiu: fer arribar la cultura a tothom i a tot arreu.

En aquesta primera edició, Terrassa acollirà més d'una cinquantena de propostes artístiques, però cada edició es farà en un lloc diferent dels Països Catalans. I és que, com apunten des de l'organització, l'objectiu és "apropar la cultura en català a tots els racons del país i treballar braç a braç amb el teixit cultural local", amb una proposta d'activitats gratuïtes "perquè tothom en pugui gaudir".

Cartell del festival

Cartell del festival

Els dies 27 i 28 de maig, els carrers de Terrassa seran l'escenari d'una cinquantena de propostes com Ferran Palau, 31 Fam, Ginestà, Oye Polo, Cia. Miquel Barcelona, Blanca Llum Vidal i Los Sara Fontán, Enric Cassasses, Laia Estruch, LaSadcum... música, teatre, poesia, i molt més.

Consulta tota la programació i els detalls del festival al web limbicfestival.cat.

 
Destaquem