Una ciutat de Catalunya disposa de fragància pròpia

L’empresa Eurofragance, amb seu a Rubí, ha elaborat una essència de perfum inspirada en la ciutat

Rubí ja té una fragància inspirada en ella mateixa. Una fragància que es presentava el passat 24 de març, a la masia de Can Serra, per part de representants de l’empresa Eurofragance i de l’Ajuntament de Rubí.

En paraules de l’alcaldessa, Ana María Martínez, la nova fragància pretén “condensar la identitat de la ciutat i el que representa (...) i fer possible que olorem la seva essència és per a nosaltres molt important”.

En aquesta primera fase però, la fragància de la ciutat no estarà disponible al públic i es farà servir com a “detall protocol·lari a totes les botigues de nova implantació a la ciutat a l’hora d’obrir un nou negoci”, ha explicat el regidor de Projecció de la ciutat, Moisés Rodríguez.

L’alcaldessa afegia que pròximament es veurà “com es dimensiona i com podrà estar a l'abast del públic”.

D’altra banda, Joan Pere Jiménez, regional manager d’Eurofragance, explicava que l’empresa té presència internacional però ha destacat que de la planta de Rubí “surt el 80% del que venem arreu del món”.

Cal recordar, a més, que Eurofragance va ser una de les empreses que durant la pandèmia va adaptar la producció i va donar gel hidroalcohòlic en el moment més dur de la pandèmia, quan hi havia escassetat de material sanitari.

 

Notes florals per transmetre la “calidesa” de la ciutat

Respecte als ingredients de la nova fragància, era la perfumista Isabel Gil, una rubinenca instal·lada a Singapur, qui explicava el procés creatiu del perfum i les matèries primes d’Àsia, Àfrica i Amèrica que s’han utilitzat. “Hem volgut reflectir la diversitat cultural i aportar el color vermell Rubí que tant ens defineix com a ciutat”.

En aquest sentit, la fragància combina els fruits vermells (maduixa i granada), amb notes especiades com la canella, nou moscada i encens, i també té notes florals de gessamí, pàtxuli, sàndal i almesc.

Amb aquests elements, segons Gil s’ha volgut transmetre la “calidesa” de la ciutat perquè “Rubí és una ciutat d’acollida”.

 
Destaquem