No et perdis 'El poder dels Museus'

El 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus

Aquest dimecres, 18 de maig, és el Dia Internacional dels Museus. Un gran esdeveniment que organitza, des del 1977, el Comitè Internacional dels Museus (ICOM). És el dia en què els museus són els protagonistes i obren les portes per oferir una atractiva oferta d'activitats i per sensibilitzar als seus visitants i a la població de la seva importància en el desenvolupament de la societat.

Les activitats organitzades amb motiu d'aquesta cita duren diversos dies al voltant d'aquesta data: en aquesta edició, la celebració tindrà lloc del 14 de maig, Nit dels Museus, al 22 de maig.

En aquesta edició, el lema és "El poder dels museus". I és que, com defineixen, els museus "tenen el poder de transformar el món que els envolta, de provocar canvis positius en les seves comunitats". I ho fan a través de tres eixos: "la sostenibilitat, la innovació en la digitalització i l'accessibilitat i la construcció de comunitat a través de l'educació".

Així, fins al 22 de maig, es pot gaudir d'activitats als diferents museus de Catalunya, tant de dia, com de nit. Visites guiades i teatralitzades per a tots els públics, jornades de portes obertes, propostes per a famílies, concerts i espectacles... i molt més!

 

Consulta les activitats previstes, i no et perdis res!

Més informació
 
Destaquem