El Museu de l'Eròtica de Barcelona, entre els 20 millors de l'Estat

Travel Lemming és una guia independent de viatges en línia escrita pel públic local i pels viatgers

El Museu de l'Eròtica de Barcelona (MEB) es troba entre els 20 millors Museus d'Espanya. Així ho ha publicat la guia de viatges independent Travel Lemming, guia de gran renom llegida cada any per més de 10 milions de lectors de tot el món. Experts en viatges han situat així el museu català, el MEB, al costat de museus de la talla del Museu del Prado o el Museu Picasso de Barcelona.

El MEB, un dels més premiats pels viatgers

El Museu Picasso de Barcelona o el Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia de Madrid, són alguns dels museus espanyols que ocupen els primers llocs d'aquesta llista, liderada pel Museu del Prado de Madrid. El MEB ocupa el lloc número 15, per davant d'institucions tan reconegudes com la Fundació Joan Miró.

Travel Lemming és una guia independent de viatges en línia escrita pel públic local i pels viatgers que cada any llegeixen més de 10 milions de lectors de tot el món. Es tracta d'una guia molt utilitzada pels viatgers per a preparar els seus pròxims i favorits llocs de visita.

El MEB va rebre el premi Travelers' Choice de Tripadvisor en el 2023

No és la primera vegada que els viatgers trien al MEB. El passat 2023, el Museu de l'Eròtica de Barcelona MEB va ser reconegut per Tripadvisor com una de les atraccions favorites dels viatgers de tot el món. Aquest guardó s'atorga sobre la base de les ressenyes i valoracions dels mateixos visitants, així que es tracta d'un reconeixement de gran valor.

Activitats ben diverses

D'altra banda, el MEB continua amb la seva programació d'activitats que s'actualitzen mes a mes i que aposten tant per l'educació, com per la pura diversió. Els visitants poden reservar tours especials per a grups o parelles amb la sexòloga del MEB, Sigrid Cervera, gaudir de meravellosos xous de shibari en directe o dels balls més eròtics del món. Fins es pot fer ioga matutí!

La programació mes a mes es pot consultar en el IG del MEB @eroticmuseumbarcelona. Per a més informació sobre el projecte educatiu "Art i Sexologia" o altres activitats, es pot consultar la web o escriure directament als mails de contacte del MEB.

 
Destaquem