En marxa el Tren dels Llacs Panoràmic

Aquesta temporada, es podrà gaudir del trajecte ferroviari vora el Segre encara en dues jornades

El Tren dels Llacs Panoràmic engegava motors el passat 24 de juliol, i després del viatge del dia 31, encara se'n podrà gaudir en dues ocasions més, els dies 7 i 14 de juliol. El Tren dels Llacs va iniciar temporada el dia 3 d'abril amb les circulacions del Tren Històric. Ara, els dissabtes indicats, també circula el panoràmic, que permet gaudir dels meravellosos paisatges del recorregut gràcies a un disseny diàfan i obert a l'exterior amb grans finestrals. Aquest tren disposa de 90 seients distribuïts en dos cotxes.

A més, aquesta temporada d'estiu 2021 s'ha estrenat el servei de venda anticipada dels bitllets del Tren Panoràmic, de manera que les persones usuàries poden assegurar-se la disponibilitat al trajecte realitzant la reserva prèvia.

 

Des que el Tren dels Llacs ha començat la temporada, més de 2.000 persones ja han realitzat el trajecte en aquest singular tren turístic que transcorre per la vora del riu Segre des de Lleida fins a La Pobla de Segur per una via única travessant les comarques del Segrià, La Noguera i la zona muntanyosa del Montsec fins a arribar al cor del Pallars Jussà. El Tren dels Llacs passa per un total de 40 túnels i 75 ponts durant 89 quilòmetres de trajecte en dues hores d'un viatge espectacular entre la plana de Lleida i el Prepirineu.

L'experiència es complementa amb les diferents visites i activitats que juntament amb el territori i amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, es coordinen per fer del trajecte un viatge complet.

 
Destaquem