El marxa el Fresc 24, el Festival d'Estiu de Sabadell

La cita se celebra a l'Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura fins a l'11 de juliol

El Festival d'Estiu de Sabadell i el Vallès, el Fresc, ja omple de propostes la ciutat de Sabadell. De fet, arrencava el dia de Sant Joan, i finalitzarà l'11 de juliol, amb l'Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Sabadell com a escenari, i organitzat per la Fundació1856 Caixa Sabadell, i amb BBVA com a col·laborador principal.

Un festival que aquest any proposa un programa amb una quinzena d'espectacles de teatre, música i poesia per gaudir a la fresca d'un espai ideal situat en ple Centre de la cocapital del Vallès i que afavoreix al màxim la proximitat entre els artistes i el públic, de forma que cada sessió és absolutament única i irrepetible.

Peyu

Peyu

"Fairfly", la comèdia de la companyia La Calòrica, obria el Fresc el dilluns, 24 de juny, i ja han passat per l'escenari noms com La Ludwig Band o Clara Peya.

Aquest mes de juliol es podrà gaudir de "La niña bonita", la nova proposta d'en Peyu, que arribarà al Fresc el diumenge 7 de juliol, la presentació d'"A contrallum", el nou disc de Roger Padrós (8 de juliol), "El collar de la reina", amb Marta Pérez (T de Teatre) i Arnau Puig (10 de juliol), i el concert del grup Mishima (11 de juliol) servirà de clausura del Festival amb els temes del seu darrer disc, "L'aigua clara", entre altres propostes.

T'ho perdràs? Consulta la programació.

 
Destaquem