CanetRock celebra el 10è aniversari amb un espectacle únic

La Banda CanetRock estarà integrada per més de 30 artistes que interpretaran cançons emblemàtiques

El 6 de juliol a CanetRock es veurà un espectacle únic amb l'actuació de La Banda CanetRock, una formació inèdita integrada per més de 30 artistes i creada expressament per celebrar els 10 anys del festival.

La Banda CanetRock interpretarà cançons emblemàtiques de la banda sonora del país amb col·laboracions inèdites entre diverses formacions de l'escena musical catalana. Per exemple, Lluís Llach i The Tyets cantaran junts un dels temes dels mataronins, Buhos farà una versió especial de Volcans amb Miki Nuñez i hi haurà un homenatge a Pau Donés, que va actuar a CanetRock amb Jarabe de Palo el 2017.

També formaran part de la banda Suu, Gossos, Lluís Gavaldà, Elèctrica Dharma, Lildami, Doctor Prats, Pau Lobo, Els Catarres, Figa Flawas, 31Fam, La Fúmiga i Ginestà que es combinaran en duets i trios per oferir un repertori sorpresa de cançons insígnia que de segur corejaran també les 25.000 persones aplegades al Pla d'en Sala.

La banda serà dirigida per Miki Santamaria amb la instrumentació de Dani Campos, Neirak, Àlex Pérez, Dani Katena, Maria Astallé i Ramon Figueras.

Cartell de la Banda FOTO CanetRock

Cartell de la Banda FOTO CanetRock

Entrades per al festival

Falten poc menys de 4 mesos pel festival i les entrades estan a punt d'exhaurir-se. En queden menys de 500 i segurament aquesta setmana es penjarà el cartell de complet.

Les entrades per CanetRock024 estan a la venda al web www.canetrock.cat.

 
Destaquem