8 propostes per gaudir del cap de setmana a Catalunya

Les festes majors i els festivals musicals són els grans protagonistes d'aquests dies

Quan ja hem arribat a l'equador del mes d'agost, les activitats segueixen arreu del territori per farcir de propostes el temps lliure. Unes activitats que arriben a tots els racons de Catalunya i de les quals en destaquem algunes perquè no us perdeu res.

Festes de Sant Magí a Tarragona

Festes de Sant Magí a Tarragona

Festes Majors

Aquest cap de setmana són Festes Majors a diferents municipis. Fins al 18 d'agost se celebren les Festes Majors d'Amposta, amb activitats per a tots els gustos i edats. També se celebren les Festes de Sant Magí, La Festa de l'Aigua a Tarragona, del 14 al 19 d'agost.

 

També del 14 al 16 d'agost se celebra la Festa Major de Martorell, en honor a la patrona de Martorell, Santa Maria de l'Assumpta.

A més, entre altres celebracions, eI dia 16, divendres, Vilagrassa celebra la Festa de Sant Roc. Un any més se celebrarà un Aplec a la capella de la Mare de Déu del Roser, que culmina amb la tradicional cursa Cossos de Sant Roc, amb un recorregut pel nucli urbà de la localitat.

Cap Roig Festival

Cap Roig Festival

 

Festivals

Fins al 24 d'agost s'està celebrant el Festival de Música de Begur, oferint concerts de qualitat, però alhora assequibles per a un gran públic, així com una diversitat d'estils que aquest any van des del soul a la cançó o el pop, passant pel flamenc i altres ritmes.

D'altra banda, aquest 17 d'agost arrenca el Cicle de Música Catalana a Santa Maria de Palautordera, que s'estendrà fins al 8 de setembre. Músics al carrer, escenari obert, jazz, quartets, concerts i audicions de sardanes, espectacles per a públic familiar i jove, havaneres, dansa tradicional, folk, bandes musicals i Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, són les propostes del festival.

I fins al 7 de setembre s'està celebrant el Festival de Música de la Cerdanya, tot un referent de música clàssica al Pirineu. Tot plegat sense oblidar que els amants de la música també tenen aquest estiu una cita amb el Cap Roig Festival, que concentra els millors artistes del món de la música en un paratge natural impressionant de 17 hectàrees de superfície davant del mar en un dels jardins botànics més importants de la Mediterrània.

 
Destaquem