6 consells per preparar les vacances

Preparats per a les vacances? Et fem recomanacions perquè el teu viatge sigui un èxit

És estiu i aquest fet és sinònim, en la majoria dels casos, de vacances. Moltes són les persones que aprofiten aquest període per viatjar, descobrir nous indrets i gaudir del temps lliure més o menys lluny de casa.

A l'hora de marxar de viatge, és important tenir en compte alguns consells per assegurar-se que les vacances siguin un èxit, i evitar que les presses i els nervis ens juguin males passades d'última hora.

Tingues clar on i quan viatges.

Hi ha mil destins i oportunitats a l'hora de viatjar. Marcat el calendari i tingues controlats els desplaçaments. Organitzar el viatge amb temps és la millor garantia d'èxit.

Assegurat que els teus animals també gaudeixen de les vacances.

 

Tan si tries un destí en el qual el teu gos o gat ve de vacances amb tu, com si tries deixar-lo en una guarderia o amb amics o familiars, assegura't que el teu animal passi les vacances en condicions. És un més de la família!

Viatja identificat.

A l'hora de preparar les maletes, el primer que cal tenir present és portar a sobre tota la documentació necessària per al nostre viatge. Uns dies abans de marxar, i sobretot si viatgem a l'estranger, cal assegurar-nos que el passaport està vigent i el tenim localitzat.

Tingues cura dels requisits sanitaris.

És important que coneguis bé la destinació i tots els requisits que necessites per entrar al país, com les vacunes obligatòries o una assegurança mèdica que cobreixi qualsevol imprevist. Recorda que tampoc està de més portar una farmaciola amb els medicaments i material de cures bàsics.

 

Estigues preparat pels imprevistos.

Has de ser conscient que, per molt que ho vulguis tenir tot sota control, sempre poden sorgir imprevistos. Mentalitza't i estigues preparat pel que pugui passar.

Consulta la previsió del temps.

A l'hora de fer la maleta per marxar de vacances, és important tenir en compte quines condicions meteorològiques ens trobarem en el nostre destí. I és que no és el mateix gaudir de la calor de les platges de Catalunya, que agafar un vol i visitar un país nòrdic. Que no t'agafi desprevingut!

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?