13 propostes per gaudir de l'últim cap de setmana de l'any

A punt de finalitzar l'any, l'activitat no s'atura arreu de Catalunya per gaudir del temps lliure

Ja ha passat Nadal, i després dels àpats i les reunions familiars i amb els amics, arriba un nou cap de setmana, el darrer de l'any, amb diferents activitats arreu de Catalunya que encara mantenen la temàtica nadalenca com a eix central. En destaquem algunes perquè gaudiu del temps lliure!

Pessebre Monumental de Parets

Pessebre Monumental de Parets

Pessebres

Una de les millors opcions aquest cap de setmana és gaudir dels diferents pessebres que es poden veure arreu del territori. Un d'ells és el Pessebre de Sorra de la Pineda (Vila-seca), que es pot visitar al Parc del Pinar de Perruquet fins al 6 de gener. Mentrestant, fins al 26 de gener es pot gaudir de l'Exposició de Pessebres a Castellterçol, una mostra d'una vintena de diorames de diferents mides i estils, de gran qualitat.

Fins al mateix dia es pot visitar el Pessebre Monumental de Parets del Vallès, i també el Pessebre Monumental a Bigues i Riells, fins al 5 de gener.

Pessebre vivent de Les Gunyoles

Pessebre vivent de Les Gunyoles

Representacions

Durant aquests dies també es mantenen les representacions de grans clàssics d'aquestes dates, així com dels tradicionals pessebres vivents. Així, es pot gaudir del Pessebre vivent de les Gunyoles a Avinyonet del Penedès, fins al 12 de gener. També fins al mateix dia s'estan fent les representacions d'Els Pastorets d'Igualada, el Pessebre Vivent d'Osona a Tona, o Els Pastorets de Balsareny, entre molts altres.

Fira de Playmobil

Fira de Playmobil

Parcs de Nadal i més

Durant aquests dies, i per oferir alternatives familiars per gaudir del temps lliure, se celebren diferents fires nadalenques amb activitats per a tota la família. N'hi ha per exemple, a Barcelona, amb La Ciutat dels Somnis, el nou Festival de la Infància de Barcelona. També se celebra el Parc de Nadal a Cervera, o el Festival de la Infància de Sant Vicenç dels Horts, entre molts altres.

I més propostes, ja que el 28 de desembre se celebra la Cursa de Sant Silvestre a Bigues i Riells, i arrenca la Fira Playmobil a Castellolí, entre moltes altres propostes.

No deixeu de consultar les agendes municipals per saber què us ofereixen en cada cas!

 
Destaquem