10 propostes per al cap de setmana de la Diada

L'activitat no s'atura a Catalunya durant el mes de setembre

Arriba el segon cap de setmana del mes de setembre, i l'activitat no s'atura arreu de Catalunya. Un cap de setmana llarg, ja que dilluns, dia 11, se celebra la Diada Nacional de Catalunya.

Si encara no sabeu què fareu per gaudir del temps lliure aquests dies, us fem deu propostes perquè tingueu idees. Però recordeu que hi ha moltes més activitats, i que les podeu trobar a les diferents agendes municipals. Trieu i remeneu!

Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya FOTO La Veu de l'Anoia

Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya FOTO La Veu de l'Anoia

Propostes culturals

La cultura està ben present de diferents maneres arreu de Catalunya aquest mes de setembre. Per exemple, fins al diumenge, dia 10, es pot gaudir de les propostes del Cicle de Música Catalana a Santa Maria de Palautordera, amb una programació molt àmplia i per a totes les edats i gustos en la seva 27a edició. També, i fins al dia 10, s'estan celebrant les 51 Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, amb la participació de grups folklòrics vinguts d'arreu del món.

Més cultura. Del 8 al 17 de setembre se celebra La Setmana del Llibre en Català a Barcelona, que torna a mostrar la riquesa i diversitat de l'edició en català i la seva potència industrial.

Fires i Festes a Sant Sadurní d'Anoia FOTO El 3 de vuit

Fires i Festes a Sant Sadurní d'Anoia FOTO El 3 de vuit
Festes Majors

I quina millor manera d'encarar la recta final de l'estiu que celebrant festes majors? Aquesta setmana n'hi ha arreu del territori. Entre moltes altres, fins al dia 9 se celebren les Fires i Festes a Sant Sadurní d'Anoia, celebrant també la Festa de la Fil·loxera els dies 7 i 8 de setembre.

Fins al dia 10 s'estan celebrant les Festes de la Mare de Déu de la Misericòrdia de Canet de Mar, i del 6 al 17 de setembre són les Festes Majors de les Franqueses del Vallès, entre moltes altres propostes.

Festa de la Verema de Cubelles FOTO festadelaverema

Festa de la Verema de Cubelles FOTO festadelaverema

I més activitats!

La llista d'activitats previstes aquest cap de setmana no s'acabaria mai, però continuem destacant-ne algunes perquè us pugueu fer una idea de la varietat de propostes. Del 8 al 10 de setembre se celebra la Festa de la Verema de Cubelles, a la plaça del Mercat, i el dissabte, dia 9, és el torn de la Festa del Paisatge Garriguenc a Cervià de les Garrigues, amb xerrades, concerts, recitals de poemes, gegants, grallers, i molt més.

Imatge de la Diada 2023

Imatge de la Diada 2023

I recordem que dilluns, 11 de setembre, se celebra la Diada Nacional de Catalunya, amb activitats arreu del país. Consulteu què fan al vostre municipi!

 
Destaquem