12 de setembre: Fa anys Álvaro Cervantes

Catalunyamagrada.cat

El 12 de setembre de 1989 naixia a Barcelona l'actor de cinema i televisió Álvaro Cervantes Sorribas. Fill d'un comercial d'informàtica anomenat Juan Ramón i d'una florista de nom Emilia, es va interessar per l'actuació després d'interpretar teatre a la seva escola.

 

Va debutar al cinema amb diversos curts abans de participar a Pretextos (2008), drama amb direcció i protagonisme de Sílvia Munt que també comptava en el seu repartiment amb la presència de Laia Marull. El mateix any va aconseguir el seu primer personatge protagonista a El joc del penjat. Per la seva interpretació va ser candidat al Goya al millor actor revelació. Al costat de Mario Casas i María Valverde va intervenir en dues adaptacions de Federico Moccia, Tres metros sobre el cielo (2010) i Tengo ganas de ti (2012).

 

En televisió també va formar part del repartiment de les sèries Punta Escarlata (2011), Luna, el misterio de Calenda (2013) o El corazón del océano (2014) o Los nuestros (2015).

El 2015 va participar en la sèrie Carlos, rey emperador on va donar vida al personatge protagonista, Carles I d'Espanya. El 2016 també va aparèixer en la sèrie Cites, de TV3.

 
Destaquem