RECEPTA
Suquet de rap amb patates
Catalunyamagrada.cat
El suquet de peix és un plat senzill però nutritiu que elaboraven en origen els pescadors en arribar a casa després de la feina amb els peixos que havien quedat malmesos i no podrien vendre. Un bon plat per entrar en calor quan el fred es fa sentir!
INGREDIENTS
800 g de rap net i tallat
400 g de patates
4 alls pelats
3 branques de julivert
50 g d'avellanes
200 g tomàquets nets i ratllats
brou de peix
2 llesques de pa torrat

PREPARACIÓ
Preparar una picada amb els alls, el julivert, les avellanes i el pa.
Posar la picada en una cassola amb una mica d'oli, i coeu durant dos minuts.
Afegir el tomàquet ratllat i deixar coure deu minuts.
Posar les patates a trossos petits i remenar-ho tot fins que agafi color.
Quan les patates estiguin daurades, afegir el brou de peix.
Quan les patates estiguin gairebé cuites, afegir el rap a trossos.
Deixar-ho coure 5 minuts més.
Servir-ho calent.