Refresquem-nos amb un sorbet de pinya colada casolà
Les postres a l'estiu poden ser molt saludables i refrescants
Fa calor i ens ve de gust menjar gelats. I quina millor manera de fer-ho que preparant-los a casa amb les fruites que tenim a l'abast. Avui, la protagonista és la pinya, una fruita rica en potassi que, a més, aporta àcid fòlic i vitamina C. Sense oblidar les seves propietats digestives.
Us proposem preparar unes boníssimes i refrescants postres: sorbet de pinya colada.
INGREDIENTS:
- Pinya
- Aigua de coco
- Menta fresca
ELABORACIÓ:
- Pelem un quart de la pinya i la tallem a daus.
- Posem la pinya al got de la batedora.
- Afegim unes fulles de menta i mig got d'aigua de coco.
- Ho triturem molt bé, i posem el resultat en una carmanyola.
- Ho posem al congelador, i cada mitja hora, durant tres hores, esquincem la crema amb una forquilla perquè la textura sigui més bona.
- Quan estigui congelat, està a punt per menjar.