Receptes de tardor: Sopa de moniato i espinacs

Preparem un plat de temporada, amb productes de casa

Ara que comencen a baixar les temperatures, vénen de gust plats de cullera. I hi ha moltes opcions més enllà de la típica sopa de fideus. Aprofitant els productes de temporada de la tardor, podem preparar sopes boníssimes. Avui preparem sopa de moniato i espinacs.

INGREDIENTS:

  • 2 moniatos
  • 2 tasses d'espinacs frescos
  • 1 ceba
  • 1 branca petita d'api
  • Un trosset de pebrot vermell
  • 800 ml de brou vegetal o aigua
  • Sal, pebre negre i comí
  • Oli d'oliva verge extra

ELABORACIÓ:

  • Comencem rentant i pelant el moniato. Després, el tallem a daus petits.
  • Pelem també la ceba, i la fem a dauets. Fem també a dauets un tros petit de pebrot.
  • L'api també el tallem a dauets un cop net.
  • Tallem els espinacs ben nets.
  • I a cuinar.
  • Posem dues cullerades d'oli en una cassola gran, i quan estigui calent, ofeguem uns minuts la ceba.
  • Quan comenci a canviar de color, afegim el moniato, l'api, el pebrot i comí.
  • Ho remenem molt bé, tapem la cassola, i ho deixem ofegar uns 7 minuts.
  • Passat aquest temps, salpebrem la barreja i afegim el brou (o l'aigua).
  • Quan comenci a bullir, baixem el foc, i deixem que cogui fins que el moniato estigui tendre.
  • Quan ja gairebé estigui cuit, afegim els espinacs que teníem reservats, i ho barregem tot.

I ja ho podem servir!

 
Destaquem