Receptes de setembre: Pastissets de poma
Cuinar amb productes de temporada a Catalunya és tot un encert
Els productes de temporada del mes de setembre a Catalunya ens porten a taula productes boníssims amb els quals preparar deliciosos àpats que agraden a tota la família. Parlant d'aquests productes, al setembre arriben les primeres pomes. Això és perquè la pomera és un dels fruiters més estesos a la Catalunya amb un gran nombre de varietats.
Aprofitem-ho, i preparem unes postres delicioses: pastissets de poma.
INGREDIENTS:
- 2 pomes Royal Gala
- 1 làmina de pasta de full
- Melmelada d’albercoc
- Sucre
- Canyella
ELABORACIÓ:
- Damunt d'una safata de forn, tallem la pasta de full en forma de rodones (ració individual), o amb la forma que més et vingui de gust.
- Punxem cada peça amb una forquilla perquè no pugi massa la pasta.
- Netegem les pomes, i les tallem a fines làmines.
- Les col·loquem damunt de la pasta de full.
- Ho cobrim amb una mica de sucre i canyella.
- Posem la safata al forn, prèviament escalfat a 180 graus, i ho deixem coure uns 20 minuts, o fins que la pasta estigui daurada.
- Escalfem una mica la melmelada d'albercoc, i quan traiem els pastissets del forn, el pintem amb ella.
- Els deixem refredar.
I ja els podem gaudir!
Més informació
