Preparem Sant Jordi amb un pastís fet pels infants

Les tradicions a la cuina despertaran la creativitat dels més petits

Ja falten pocs dies per la celebració de Sant Jordi i, com en tota bona festa, no hi pot faltar un bon pastís. Hi ha receptes senzilles en les quals poden participar els infants i, així, no solament gaudireu d'unes boníssimes postres, sinó que també passareu una bona estona en família a la cuina.

Us proposem de fer un Pastís de Sant Jordi amb crema cremada i maduixes. Tots a punt?

INGREDIENTS:

  • Pa de pessic (el podeu fer prèviament, o comprar-lo fet)
  • 300 grams de crema catalana
  • Una dotzena de maduixes
  • 100 grams de sucre de llustre
  • 3 cullerades d'Anís del Mono
  • Suc de mitja taronja

ELABORACIÓ:

  • Comencem per agafar el pa de pessic que ens servirà de base del pastís. Si l'hem fet nosaltres a casa, hem d'esperar que s'hagi refredat del tot.
  • Tallem la part superior com si fos un disc, i la retirem (ja tenim berenar) per quedar-nos amb la molla a vistes.
  • En un bol, barreja el suc de mitja taronja i l'anís.
  • Escampa la barreja per la part de dalt del pa de pessic amarant bé la molla.
  • Per sobre, estén la crema catalana (que també la podeu fer vosaltres mateixos) fins que quedi ben llisa.
  • Cobrim la crema amb el sucre, i cremem la part superior (els infants necessiten ajuda en aquest punt!).
  • Per al toc final de Sant Jordi, renta les maduixes i parteix-les per la meitat.
  • Ara, escampa-les per sobre de la crema formant les quatre barres de la senyera.

I ja tens un pastís de Sant Jordi senzill i boníssim per celebrar la diada!

Més informació
 
Destaquem