Preparem ous farcits amb els petits de casa

Una recepta senzilla amb la qual els nens i nenes gaudiran de ser cuiners per un dia

Buscar maneres de gaudir del temps que passem a casa amb els més petits és sempre un repte. Però una bona opció sempre és la cuina. No solament passen una estona divertida, sinó que també aprenen a cuinar i manipular aliments, i la seva tasca té una boníssima recompensa de la qual en podeu gaudir en família.

Avui us proposem fer ous farcits de tonyina. Una recepta molt senzilla i boníssima en la qual els més petits poden participar en diferents etapes en funció de la seva edat. Des de controlar el temps d'ebullició, fins a pelar els ous quan s'hagin refredat, o preparar el farciment! Comencem:

INGREDIENTS:

  • 2 ous per cada persona
  • Tonyina de llauna
  • Maionesa
  • Ingredients per guarnir: Pebrot vermell, olives farcides, anxoves...

ELABORACIÓ:

  • En primer lloc, hem de bullir els ous en una olla durant deu minuts. En aquest punt, els infants necessiten l'ajuda d'un adult.
  • Passats els deu minuts, els passem per aigua freda, i deixem que es refredin completament.
  • Quan ja s'hagin refredat, els pelem i els partim per la meitat.
  • Els anem col·locant en una safata, tot traient-los el rovell, que el reservarem en un bol.
  • Xafem els rovells i afegim tonyina de llauna ben escorreguda i esmicolada.
  • Quan estigui barrejat, afegim maionesa. Tot al vostre gust!
  • Amb la barreja resultant, anem farcint les meitats d'ou que tenim a la safata.
  • Quan ja els tenim, podem decorar-los amb un trosset d'anxova o pebrot, o mitja oliva farcida, el que més us agradi.
  • Els reservem a la nevera, i ja els teniu a punt per a quan us vinguin de gust!
 
Destaquem