Prepara una boníssima truita de botifarra d'ou per celebrar Dijous Gras!

Dijous Llarder és tradició menjar botifarra d'ou, i es pot fer de múltiples maneres

Aquest dijous és Dijous Gras, o Dijous Llarder, i arrenca el Carnaval. Aquest dia, la tradició marca que s'ha de menjar botifarra d'ou, i si bé és exquisida menjada sola, acompanyada d'un tros de pa, també la podem preparar de múltiples maneres per gaudir-ne a la taula. Entre elles, fent una boníssima truita de botifarra d'ou. Mira com.

INGREDIENTS:

  • 2 ous
  • 1/2 botifarra d'ou tradicional 
  • 1 tros petit de cansalada
  • Un grapat de mongetes cuites

ELABORACIÓ:

  • En una paella, saltegeu la cansalada tallada a trossos ben petits.
  • Retireu-la de la paella i deixeu-la escórrer damunt de paper de cuina.
  • Traieu la pell a la botifarra, talleu-la a rodanxes i saltegeu-la a la paella.
  • Afegiu les mongetes i la cansalada, i salteu-ho tot junt.
  • Afegeix la barreja als dos ous prèviament batuts i salats al gust.
  • Amb la paella ben calenta, coeu la truita.
  • I ja està llesta per menjar!
  • La podeu servir acompanyada de pa amb tomàquet. Us llepareu els dits!
     
Més informació
 
Destaquem