Fem llibrets de llom amb bolets?

Us proposem una divertida recepta per aprofitar els bolets caçats aquesta tardor

Seguim en temporada boletaire i us proposem diferents receptes per elaborar amb aquest boníssim producte de temporada. Avui farem servir bolets com els rovellons o els fredolics (els que hagueu pogut caçar!), per farcir llibrets de llom.

Una recepta senzilla i boníssima que farà les delícies dels comensals.

INGREDIENTS:

  • 8 llibrets de llom
  • 400 grams de bolets (al gust)
  • 2 ous batuts
  • Farina i pa ratllat
  • All i julivert
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

ELABORACIÓ:

  • Per començar, netegem bé els bolets i els tallem a trossets.
  • En una paella, amb un raig d'oli i una mica d'all i julivert, sofregim els bolets.
  • Salpebrem els llibrets de llom.
  • Farcim cada llibret amb els bolets sofregits.
  • Passem els llibrets per farina, després per l'ou batut i, finalment, pel pa ratllat.
  • Fregim cada llibret amb oli d'oliva fins que estiguin daurats.
  • Els escorrem sobre paper de cuina.

I bon profit!

Més informació
 
Destaquem