Els infants a la cuina per fer pa de pessic de mel i iogurt!

Un berenar o unes postres boníssimes amb l'elaboració de les quals els infants poden col·laborar

Aprofitar el temps lliure per passar una bona estona en família, sempre és una bona opció. Però si, a més, ho fem a la cuina per preparar un boníssim berenar, la cosa encara millora una mica més. Passarem una estona plegats ben divertida, els infants s'entretindran, i coma recompensa, gaudireu d'un fantàstic berenar.

Avui us proposem una recepta senzilla, però boníssima, en la qual els infants poden ajudar en la preparació i barreja dels ingredients. Parlem d'un pa de pessic amb mel i iogurt.

INGREDIENTS:

  • Un iogurt
  • 3 mesures del iogurt de farina
  • 1 mesura de iogurt de sucre morè
  • 1/2 mesura de iogurt de mel
  • 3/4 de mesura del iogurt d'oli de gira-sol
  • Canyella al gust
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat

ELABORACIÓ:

  • Preescalfeu el forn abans de començar a fer la recepta a 180 °C. El forn només l'han de manipular els adults!
  • En primer lloc, separeu les clares dels rovells.
  • Bateu ara les clares a punt de neu.
  • Després, en un altre bol, bateu els rovells amb el sucre i la mel.
  • Afegiu a la barreja la farina tamisada, el iogurt i l'oli sense deixar de batre.
  • Finalment, incorporeu el llevat i la canyella.
  • Posem les clares a punt de neu, ho barregem amb cura, i ho posem en un motlle amb la forma que més ens agradi.
  • Posem el motlle al forn, i ho coem a 180 graus durant mitja hora.
  • Passats aquests trenta minuts, podeu treure el pa de pessic del forn, i l'heu de deixar refredar.

I ja el teniu a punt!

 
Destaquem