Aprofitar el temps lliure per passar una bona estona en família, sempre és una bona opció. Però si, a més, ho fem a la cuina per preparar un boníssim berenar, la cosa encara millora una mica més. Passarem una estona plegats ben divertida, els infants s'entretindran, i coma recompensa, gaudireu d'un fantàstic berenar.
Avui us proposem una recepta senzilla, però boníssima, en la qual els infants poden ajudar en la preparació i barreja dels ingredients. Parlem d'un pa de pessic amb mel i iogurt.
INGREDIENTS:
- Un iogurt
- 3 mesures del iogurt de farina
- 1 mesura de iogurt de sucre morè
- 1/2 mesura de iogurt de mel
- 3/4 de mesura del iogurt d'oli de gira-sol
- Canyella al gust
- 3 ous
- 1 sobre de llevat
ELABORACIÓ:
- Preescalfeu el forn abans de començar a fer la recepta a 180 °C. El forn només l'han de manipular els adults!
- En primer lloc, separeu les clares dels rovells.
- Bateu ara les clares a punt de neu.
- Després, en un altre bol, bateu els rovells amb el sucre i la mel.
- Afegiu a la barreja la farina tamisada, el iogurt i l'oli sense deixar de batre.
- Finalment, incorporeu el llevat i la canyella.
- Posem les clares a punt de neu, ho barregem amb cura, i ho posem en un motlle amb la forma que més ens agradi.
- Posem el motlle al forn, i ho coem a 180 graus durant mitja hora.
- Passats aquests trenta minuts, podeu treure el pa de pessic del forn, i l'heu de deixar refredar.
I ja el teniu a punt!