Gelat de préssec

Cuina

Fem gelat de préssec amb els més petits

Els gelats de fruites són una bona opció per passar la calor de l'estiu

Als infants els encanten els gelats, i quina millor manera que gaudir-los fets a casa i amb fruites ben bones? Avui us proposem preparar gelats de préssec. Una recepta fàcil de fer, i de la qual poden participar els infants.

INGREDIENTS:

  • 600 grams de préssec
  • 200 grams de llet condensada
  • 200 grams de iogurt grec

ELABORACIÓ:

  • Netegem, pelem i traiem els pinyols als préssecs.
  • Els tallem a trossos i els posem al got de la batedora.
  • Afegim la llet condensada i el iogurt.
  • Ho batem molt bé fins que quedi una pasta ben fina.
  • Posem la pasta en glaçoneres i ho congelem.
  • Quan estigui congelat, posem els glaçons al robot de cuina i ho triturem.
  • Posem el resultat en una carmanyola al congelador.
  • Deu minuts abans de menjar-s'ho, ho traiem del congelador.

I bon profit!