BOLETS
Arròs amb ceps
Catalunyamagrada.cat
Amb l'arribada de la temporada de bolets, són moltes les receptes que a la cuina utilitzen aquest ingredient. Proposem arròs amb ceps.
Per a quatre persones, es necessita:
500 g de ceps
80 g de sofregit
1 gra d'all picat
400 g d'arròs
brou de vegetals, ossos de vedella i pollastre
oli d'oliva verge extra
sal i pebre
ruca, porradell i anet

Com cuinar-ho.
Cal netejar els ceps i tallar-los a làmines en paral·lel al tronc, perquè s'identifiqui la forma original.
Un cop tallats, posar-los en una paella amb oli, i coure'ls bé.
Afegiu un gra d'all i el sofregit ja preparat. Afegiu just després l'arròs i sofregiu-lo bé tot remenant.
Afegir el brou que ha d'estar bullint, una mica de sal, i pebre. La quantitat de brou dependrà del temps de cocció de l'arròs que feu servir, però acostuma a ser uns 15 minuts.
Per servir-lo, cal fer-ho com si es tractés d'una paella, és a dic, sec. El podeu decorar amb fulles de ruca, porradell i anet.